Home / Novosti i press / Konsultacije SOS telefona Nikšić sa SOS telefonima iz Berana i Plava

Konsultacije SOS telefona Nikšić sa SOS telefonima iz Berana i Plava

SOS Nikšić je, u periodu 15. septembar – 15. oktobar 2016. godine imao pojedinačne sastanke sa koleginicama koje rade u SOS telefonu u Beranama i u Plavu. Bila je to prilika da se razmijene informacije o  aktivnostima, iskustvima i aktuelnim izazovima u radu. Razmatrane su dobre prakse u radu, potreba harmonizacije u pristupima i standardima, kao i potreba za proširivanjem saradnje i komunikacije. U narednih nekoliko dana će biti organizovani i sastanci sa koleginicama iz SOS telefona iz Ulcinja i iz Bijelog Polja.

Sastanci su dio aktivnosti projekta „Program za razvoj standarda zaštite djece od porodičnog nasilja“, koji SOS telefon Nikšić sprovodi u saradnji sa predstavništvom UNICEF-a u Crnoj Gori i uz finansijsku podršku EU.

O SOS Linija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

xu hướng thời trangPhunuso.vnshop giày nữgiày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ