Home / Uncategorized @bs / Radionica SOS telefona Nikšić i UNICEFa

Radionica SOS telefona Nikšić i UNICEFa

fotos 2

 

Juče su SOS telefon Nikšić i UNICEF, u prostorijama UN u Podgorici, realizovali radionicu o procesima istraživanja i važnosti etike u njihovoj realizaciji. Na radionici su prezentovani i preliminarni rezultati kvalitativnog i kvantitativnog istraživanja SOS telefona Nikšić i Centra za ženska prava iz Podgorice o nasilju nad djecom u Crnoj Gori. Radionicu, koja je organizovana za predstavnike 10 NVO iz Crne Gore, su vodili predstavnici agencije Ipsos Strategic Marketing, kao i predstavnica UNICEFa. Radionica je dio projekta SOS telefona Nikšić „Program za razvoj standarda u zaštiti djece od porodičnog nasilja” koji se realizuje uz podršku UNICEF-a.
Projekat je dio UNICEF-ove regionalne inicijative 2016–2018, “Zaštita djece od nasilja i unapređivanje socijalne inkluzije djece sa smetnjama u razvoju na Zapadnom Balkanu i u Turskoj“, koja je finansirana od strane EU i UNICEF-a.

 

O Sos Cafe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

xu hướng thời trangPhunuso.vnshop giày nữgiày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ