Home / Novosti i press / SOS Nikšić na sastanku sa ministrom rada i socijalnog staranja

SOS Nikšić na sastanku sa ministrom rada i socijalnog staranja

Danas u 10:00h ministar rada i socijalnog staranja, gdin Boris Marić, primio je predstavnice SOS Nikšić. Na sastanku su dogovorene zajedničke aktivnosti na promociji projekta “Izgradnja igrališta u skloništu za žene i djecu žrtve nasilja”, koji je finansiran od strane Ambasade Republike Poljske u Crnoj Gori.
Takođe, ministar se interesovao za rad Nacionalne SOS linije za žrtve nasilja u porodici, sa posebnim akcentom na postupanje centara za socijalni rad i njihove saradnje sa servisom Nacionalne SOS linije.
Nacionalnu SOS liniju kojom od septembra prošle godine koordinira naša organizacija uspostavilo je Ministarstvo rada i socijalnog staranja i kancelarija UNDP-a u Crnoj Gori.  SOS Nikšić je upoznao ministra sa statističkom slikom i rezultatima rada Nacionalne SOS linije, kao i izazovima u radu. 
 20160902_102133

O SOS Linija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

xu hướng thời trangPhunuso.vnshop giày nữgiày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ