Home / Novosti i press / SOS telefon Nikšić održao konsultacije sa SOS telefonom Bijelo Polje

SOS telefon Nikšić održao konsultacije sa SOS telefonom Bijelo Polje

Predstavnice SOS Nikšić su održale konsultativni sastanak sa koleginicom iz Bijelog Polja Nadom Ristanović, koordinatorkom SOS telefona Bijelo Polje. Na sastanku su razmijenjene informacije o aktuelnim aktivnostima i inicijativama, izazovima u radu i načinu njihovog prevazilaženja. Konstatovano je da postoje slični pristupi u radu i dogovoreno da u narednom periodu dvije organizacije ulože napor u pravcu harmonizacije u pristupima i standardima. Poseban akcenat je stavljen na potrebu osnaživanja komunikacije i saradnje svih lokalnih SOS telefona u Crnoj Gori.

Sastanak je realizovan u okviru projekta „Program za razvoj standarda zaštite djece od porodičnog nasilja“, koji SOS telefon Nikšić, od jula 2016., sprovodi u saradnji sa predstavništvom UNICEF-a u Crnoj Gori i uz finansijsku podršku EU.

O SOS Linija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

xu hướng thời trangPhunuso.vnshop giày nữgiày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ