Home / Novosti i press / Doniraj te za Trauma centar

Doniraj te za Trauma centar


Poštovani/a—— ,

Da li ste znali da svakih 7 minuta jedna žena doživi nasilje u porodici u Crnoj Gori!

Pozivamo Vas da se priključite kampanji za prikupljanje sredstava za uspostavljanje prvog Centra za rehabilitaciju i tretman traume nasilja za žene i djecu. Ovakav Centar je neophodan za dugoročnu emocionalnu i fizičku stabilizaciju žrtava nasilja.
Istina je da od 75.000 žena koje su na godišnjem nivou izložene nasilju u Crnoj Gori, samo manje od 3% (ili njih oko 2000) se usudi da prijavi nasilje i potraži pomoć. Oporavak od traume za žrtve nasilja je spor i zahtjevan, ali moguć.
Naš cilj je da do marta 2023. prikupimo prvih 25.000$, nakon čega će Fondacija Trag donirati duplo tj 50.000$, do neophodnih 75.000$ koliko je potrebno za uspostavljanje Trauma centra.
Zato Vas pozivamo , priključite se kampanji! Ne čekajte ni minut da donirate za Centar za rehabilitaciju i tretman traume nasilja za žene i djecu.
Ukoliko ste u prilici, pomozite da ovaj plemeniti cilj bude ostvariv u zadatom roku!
Uplate se mogu izvršiti na žiro račun broj 510 – 208 749 – 25 (CKB), sa naznakom donacija za Centar za rehabilitaciju i tretman traume za žene i djecu.
Za sve detalje kontaktirajte nas na telefone: 040/213-086, 068/824-102, 068/824-104

email: niksicsos@gmail, facebook: Sos Nikšić, instagram: sosniksic

Sve što uplatite uz Trag Fondaciju vrijedi trostruko više!
Zahvalna u ime SOS Nikšić,
Nataša Međedović, izvršna koordinatorka

DONIRAJTE ONLINE

O Administratorka

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xu hướng thời trangPhunuso.vnshop giày nữgiày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ