Home / Novosti i press / Projekat Ambasade Republike Poljske i SOS telefona Nikšić

Projekat Ambasade Republike Poljske i SOS telefona Nikšić

SOS Nikšić i Ambasada Republike Poljske potpisali ugovor o realizaciji projekta.

SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Nikšić je sa Ambasadom Republike Poljske u Crnoj Gori potpisao ugovor o realizaciji projekta “Izgradnja igrališta u skloništu za žene i djecu žrtve nasilja”. Sredstva za realizaciju su obezbijeđena u okviru programa poljske razvojne saradnje Ministarstva spoljnih poslova Republike Poljske.

Projekat doprinosi unapređenju uslova za bezbjedan i kvalitetan boravak djece i žena u SOS skloništu u Nikšiću. U okviru projekta će do 30.septembra biti izgrađeno igralište za djecu i sjenik za grupne sastanke za majke i djecu.

Igralište za djecu će biti opremljeno atraktivnim, prilagođenim i kreativnim mobilijarom. Stvoriće nove uslove za kvalitetniji fizički razvoj djece i zadoovoljenje njihovih razvojnih potreba za igrom za vrijeme boravka u skloništu. Izgradnjom sjenika se stvaraju uslovi za druženje i odmor na otvorenom.

O Administratorka

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xu hướng thời trangPhunuso.vnshop giày nữgiày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ