Home / Šta radimo / Inicijative i akcije / Javna akcija SOS Telefona

Javna akcija SOS Telefona

Javna akcija SOS Telefona na platou ispred Gradske kuće u Nikšiću

Sjutra, 1. novembra, u 12 časova, na platou ispred Gradske kuće u Nikšiću, a u okviru projekta „Osvijetlimo mrak seksualnog nasilja“, SOS Telefon za žene i djecu žrtve nasilja organizuje Javnu akciju. Cilj akcije je podizanje svijesti javnosti o postojanju seksualnog nasilja nad ženama i djevojčicama. Javni događaji su prilika da se neposredno komunicira s građanima i da članice organizacije na neka pitanja, kao što su rasprostranjenost, oblici i prevencija seksualnog nasilja, direktno odgovore.

Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koje projekat „Osvijetlimo mrak seksualnog nasilja“ pokriva. U svrhu poboljšanja kapaciteta ženskih organizacija za praćenje, zagovaranje i edukaciju u području zaštite žena i djece od seksualnog nasilja, do sada su, između ostalog, održane brojne tribine, trening o etičkom izvještavanju za novinarke/re, urađena tri video spota na temu seksualnog zlostavljanja djece, pet bilborda, kao i redovna okupljanja članova zajednice u sklopu aktivnosti Otvorena vrata, a ovo je sedma po redu Javna akcija.

Projekat se realizuje uz finansijsku podršku Delegacije EU u Crnoj Gori, u parnerstvu sa Sigurnom ženskom kućom i NVO Prima iz Podgorice.

O Administratorka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xu hướng thời trangPhunuso.vnshop giày nữgiày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ